Vi söker Systemutvecklare .Net till Stockholm, Göteborg och Sundsvall till vårt produktteam

Vi söker dig som vill ha utmaning och trygghet, utmaning i nya kunder och nya utvecklingsmiljöer, trygghet i våra produkter, företaget och dina medarbetare som stöttar och ser till att du har det som du behöver för att lyckas!

Dina arbetsuppgifter

I produktteam som systemutvecklare inom våra egna produkter vilket innebär förutom systemutveckling/systemförvaltning även analys och design, en hel del test och dokumentation och med mycket känsla av att tillföra till våra kunder! Vi följer oftast kundernas modeller i annat så följer vi branschens modernaste och senaste modeller.

 

Varför ska du börja hos oss?

Vi är kollektivanslutna med trygghetsförsäkringar, hos oss får du också bl.a. fri sjukvård och friskvårdsbidrag. Efter pandemin så kan vi åter använda vår lägenhet på solkusten i Spanien. Vi finns på tre orter i Sverige, Solna (HK), Göteborg, och Sundsvall! Du kan välja vilket av kontoren du vill arbeta ifrån! Vi genomför årliga genomgångar av medarbetarens utveckling och följer upp målen som vi satt gemensamt. Vi är flexibla gällande arbetstider, men det är kundernas önskan som styr!

 

Vem är du?

Vi söker dig som bor i närheten av våra 3 kontorsorter, Stockholm, Göteborg eller Sundsvall. Du vill skapa varaktiga relationer, bidra med kvalitet och trygghet både till våra kunder och produktteamet. Du har jobbat som systemutvecklare inom .Net under några år och har en relevant utbildning, meriterande är systemvetenskaplig examen eller motsvarande. Det är viktigt att du kan tala och skriva svenska flytande för denna roll. Meriterande är också tillämpliga certifikat till din kompetens.

Krav för denna roll: 

Du ska minst ha arbetat minst 3 år med systemutveckling som .NET utvecklare och med agila metoder:

 • .NET
 • C#
 • React
 • Rest
 • WPF

Meriterande är:

 • MVVM
 • Blazor
 • Azure DevOps
 • EPI-server
 • SCRUM/Agil
 • Subversion

Lite om oss:

Solarplexus IT-strategi är ett IT-konsultföretag med hög kompetens och mångårig erfarenhet av informationsteknik. Företaget kännetecknas av starkt resultatfokus och ansvar för att kunden snabbt får effekt av insatsen. Solarplexus levererar högkvalitativa administrativa IT-tjänster i såväl enkla som stora och komplexa uppdrag inom bland annat förvaltning, ärendehantering och utbildning.

Vi ser fram emot att höra från dig, du får mycket gärna höra av dig till oss om frågor och funderingar!

Cary Ekholm, 073 371 30 21, cary.ekholm@solarplexusit.se

 

Skicka in din ansökan till:

ansokan@solarplexusit.se