Just nu söker vi systemutvecklare .Net till vårt team i Solna, Göteborg och Sundsvall!

Vill du arbeta med hängivna kollegor i en miljö som boostar eget ansvar, eget driv och samarbete?

Solarplexus är ett företag som känner sina medarbetare och där du alltid är synlig! Ditt arbete och ditt engagemang är lika viktigt som företaget är!

Vi söker dig som söker utmaning och trygghet, utmaning i nya kunder och nya utvecklingsmiljöer, trygghet i våra produkter och i företaget som stöttar och ser till att du har det som du behöver för att lyckas!

Dina arbetsuppgifter

I produktteam som systemutvecklare inom våra egna produkter vilket innebär förutom systemutveckling/systemförvaltning även analys och design, en hel del test och dokumentation och med mycket känsla av att tillföra till våra kunder!

Vi följer oftast med kundernas modeller i annat så följer vi branschens modernaste och senaste modeller.

Varför ska du börja hos oss?

Vi är kollektivanslutna med trygghetsförsäkringar, hos oss får du också bl.a. fri sjukvård och friskvårdsbidrag. Efter pandemin så kan vi åter använda vår tillgång till en lägenhet på solkusten i Spanien.

Vi finns på tre orter i Sverige, Solna (HK), Göteborg, och Sundsvall! Du kan välja vilket av kontoren du vill arbeta ifrån!

Vi genomför årliga genomgångar av medarbetarens utveckling och följer upp målen som vi satt gemensamt. Vi är flexibla gällande arbetstider, men det är kundernas önskan som styr!

Vem är du?

Vi söker dig som vill skapa varaktiga relationer, vill bidra med kvalitet och trygghet både till våra kunder och produktteamet! Du har jobbat som systemutvecklare inom .Net under några år och har en relevant utbildning, meriterande är systemvetenskaplig examen eller motsvarande.

Det är viktigt att du kan tala och skriva svenska flytande för denna roll.

Meriterande är också tillämpliga certifikat till din kompetens.

Krav för denna roll

Du ska minst ha arbetat 2-3 år med systemutveckling som .NET utvecklare med agila metoder, och med:

· .NET,

· .NET Core

· C#

· React

· Rest.

· WPF

Meriterande är:

· MVVM

· Blazor

· Azure

· Azure DevOps

· EPI-server

· SAFe (Scaled Agile Framework)

· GIT

· SCRUM/Agil

· Octopus Deploy

· TFS

Lite om oss:

Solarplexus IT-strategi är ett IT-konsultföretag med hög kompetens och mångårig erfarenhet av informationsteknik. Företaget kännetecknas av starkt resultatfokus och ansvar för att kunden snabbt får effekt av insatsen. Solarplexus levererar högkvalitativa administrativa IT-tjänster i såväl enkla som stora och komplexa uppdrag inom bland annat förvaltning, ärendehantering och utbildning.

Vi ser fram emot att höra från dig, du får mycket gärna höra av dig till oss om frågor och funderingar!

Cary Ekholm, 073 371 30 21, cary.ekholm@solarplexusit.se

Skicka in din ansökan till:

ansokan@solarplexusit.se