Nya medarbetare på Solarplexus IT-strategi

Vi har glädjen att presentera nya medarbetare på våra kontor i Solna, Göteborg och i Sundsvall:

Maria Löwenadler förstärker Solarplexus IT-strategi i Göteborg inom projektledning och verksamhetsutredning. Maria har lång och djup erfarenhet av verksamhetsutveckling inom ärendehantering. Maria kommer närmast från Göteborgs stad som nämndsekreterare.
Peter Albertsson förstärker Solarplexus IT-strategi i Solna inom systemutveckling, systemförvaltning och test. Peter har en lång och gedigen erfarenhet av systemutveckling inom Javaområdet.
Ulrika Mild förstärker Solarplexus IT-strategi i Göteborg inom projektledning och verksamhetsutredning. Ulrika har lång och bred erfarenhet av verksamhetsutveckling inom ärendehantering. Ulrika kommer närmast från Kungsbacka kommun där hon axlat roller som projektledare och nämndsekreterare.
Pål Lindahl förstärker Solarplexus IT-strategi i Sundsvall inom systemutveckling, systemförvaltning och test. Pål har en bred erfarenhet av teknik- och systemutveckling.
Karl-Gunnar Hultland förstärker Solarplexus IT-strategi i Solna inom systemutveckling, systemförvaltning och test. Karl-Gunnar har en lång karriär som systemutvecklare och med bred erfarenhet av systemutveckling inom Microsofts olika utvecklingsprodukter.
Timur Ullman Önener förstärker Solarplexus IT-strategi i Solna inom systemutveckling, systemförvaltning och test. Timur har en bred erfarenhet av systemutveckling inom Java området.
Katarina Andersson förstärker Solarplexus IT-strategi i Solna inom systemutveckling, systemförvaltning och test. Katarina har en lång och en bred erfarenhet av systemutveckling inom Java området.
Martin Carlsson förstärker Solarplexus IT-strategi i Solna inom systemutveckling, systemförvaltning och test. Martin kommer att verka som systemutvecklare inom  Microsoftområdet och apputveckling.

Tillsammans med Solarplexus IT-strategis redan gedigna kunskapskapital kommer våra nya medarbetare att bidra till att våra kunder att stärker sin affärsnytta!

Comments are closed.